Äntligen fick jag ner löken !
Så svårt att få tiden att räcka till den här tiden, och särskilt med det här vädret. Jag står med slangen och springer med vattenkannor mest hela tiden till alla plantorna, hinner inte mycket annat.

Har satt en rejäl yta lök i år, mellan mina armeringstunnlar. 5 sorters schalottenlök och potatislök, en ärvd sort och en rödtonad, sen tre sorter från Sesam. Bland annat Skånsk potatislök och Frändarve. Många rader gul och röd lök också.
Ikväll täckte jag hela ytan med gräsklipp. Dels för att behålla fukten men även mot ogräset. Förodlade bönor är utplanterade och fler bönor sådda. Om värmen håller i sig kommer de nog rekordsnabbt upp. Ikväll satte jag sallat innanför bönraderna.
Inte nog med att det blommar i varje hörn ute. Även inne i huset finns det blomprakt just nu. Min bladkaktus ståtar med denna fantastiska kreation. Den här har jag fått av en kund ett annat år , tack Yvonne ! Ha en fin vecka i sommarvädret !