Ännu en dag med spaden i högsta hugg.
Körde kompost från en gammal kompostlimpa, kärra efter kärra….här behövs minsann inte köpas något gym-kort 😉

Komposten hamnade här. Först hade jag greprensat och kört på hästkompost från en annan hög. Ännu en ruta klar. Bara löv och hö som ska på ovanpå så fort det går. Men det tog jag inte idag……jag gav mig istället på det här….SUCK ! Det hann jag inte klart idag, men nu känns det roligare att börja en annan dag när det är påbörjat.
Solen tittade fram en stund på eftermiddagen, jag tackar !

I lilla växthuset, i en vas satte jag in rankorna av Törnrosas Kjortel när jag klippte ner och ställde in dem i vinterförvaringen för flera veckor sedan. De är lika fina än. Idag när solen lyste igenom dem så gladde de mig varje vända jag gick förbi. I samma vas satte jag i en gul lök som fått blomma. Den har också stått sig fint. Den gula lökens blommor är jättevackra, stora vita bollar. Har du några matlökar kvar till våren så sätt ut dem i rabatten !

Broccolin skjuter nya små skott hela tiden. Inte är de så stora….men goda 🙂Nyslungad sallat äter vi nästan dagligen fortfarande. Isbergssallaten som var sent utsatt ger fortfarande fina blad på friland. Resten av sallaten växer i bubbeltältet inne i min plasttunnel. Ska visa bilder någon annan dag. Tomater har vi också gott om fortfarande, de har mognat färdigt inne i köket.

Tänker avsluta kvällen med att kolla på en
20 år gammal SKOGSTRÄDGÅRD
Central Rocky Mountain Permaculture Institute.
Här kan du kolla om du har lust !

Ha det gott !