Röjer och röjer.
Helst skulle jag ju röja ute, men när det bara regnar får man ta tag i tunneln istället.
Klippte ner alla tomater som var kvar igår och i förrgår.

6 kg tomater in i köket igen, de flesta gröna förstås. Kan de nu bara mogna fram i lagom takt så har vi nog färska hela året.

Så här såg det ut i bubbeltältet när jag började klippa igår.
Ganska snart upptäckte jag att jag hade sällskap härinne 🙂
En liten stackare som for upp ur en av säckarna och gömde sig mellan säckarna nere vid golvet.Utanför på stolen låg kissen och hade span. Plötsligt gjorde han en rivstart, för en annan liten mus vågade sig på att springa förbi. Vild jakt mellan borden tills musen försvann ner i en stor papplåda med krukor, där fick missen sitta med lång nos ovanpå alla krukorna….länge. Sen gick han och lade sig att sova igen.Min lilla kompis blev så trött av allt ståhejet att den lade sig att sova mellan ett par säckar.
Ja, jag vet att jag borde sätta fälla….men de är ju så söta.
Och kissen patrullerar säkert en annan dag också……En del av skörden i fredags.
Här är några chili med in, de har jag annars kvar att skörda.
Plockade 2 Kiwano till på plantan som nu vissnat helt.