I måndags samlade mannen och dottern ihop alla höbalarna på gärdet. Ingrid körde traktorn och Fredrik lastade på.
Här ligger de staplade i en JÄTTEHÖG utanför vårt grönsaksland. Nu är det bara att sätta igång att täcka mellan grönsakerna och i gångarna. Det gamla täcket har nästan försvunnit på sina ställen så det behöver verkligen fyllas på. Jag får ta lite i taget när jag hinner och orkar.
`Nya´traktorn gör sin tjänst. Ingrid passade på att fota lite när hon var chaufför.

Jag plockade en stor bricka kamomill igen och skördade Broccoli. Blev några påsar i frysen också och så frossade vi till lunch.
Och så vattnar jag…..hoppas på lite regn snart !

Ingrid plockade och kokade sylt på fågelbär (sötkörsbär) också. Riktigt mörka är de, man får ta det försiktigt så man inte får fläckar överallt.
Nu får det bli plättar och körsbärssylt någon dag !
Så igår tog vi semester och for till stugan på Torsö och låg på bryggan eller guppade i jollen. Det kom en liten regnskvätt på em men då satte jag mig i min lilla lekstuga och läste , där har man så här fin utsikt över Mariestadsfjärden.

Pappa byggde lekstugan till mig när jag var 5-6 år. Och jag tyckte han byggde den alldeles för STOR ! Så jag lekte i garderoben som finns därinne. Men nu är den bra, fungerar utmärkt för två stycken att sova i.

Hemma idag igen. Njuter av liljan Elodie som slagit ut på verandan.

Korgen med penseér står sig, de har fått sällskap av ett Palettblad och en mörkbladig Batat.
Och nu bollar jag till mina rosenspireor `Little Princess´ igen. Visst är de fina när de blommar, men jag gillar mina bollar bättre !

Ha en fortsatt skön sommar alla ni som tittar in hos mig ! smiley