Var länge sedan jag hade med något recept.




Det här hittade jag idag på paketen till djupfrysta vitlöksbaguetter. Lät gott !


Bön och tomatlåda 2 personer

½ paket djupfrysta
haricot verts
(får väl improvisera, köper ju aldrig i affärn, så jag vet
inte hur mycket det är i paketen)
400 g skivade tomater
500 g strimlat kalkonbröst
2 msk rapsolja
200 g riven ost
rosmarin, salvia, timjan, salt och peppar

Sätt ugnen på 200 grader.
Smörj formen med 1 msk olja. Lägg i djupfrysta bönor.
Strimla kalkonkött och lägg ovanpå. Salta och peppra.
Lägg tomat ovanpå köttet.
Strö örterna på tomatskivorna.
Fördela osten ovanpå och häll 1 msk olja över alltsammans.
Grädda i ugnen i 30 minuter.

Serveras med rykande färsk vitlöksbaguett (naturligtvis).

Bilden lånad från Odla.nu