Såg någonstans att fredagens tema var pytteliten…då bidrar jag med pyttelilla tomaten Vinbärstomat eller Red Currant som den också heter. Den är så söt att dekorera med, och god. Tycker om att den är sådär krispig så när man biter i den riktigt det smäller till i munnen. Den står sig riktigt bra också. Tog in en massa klasar med gröna tomater på när det frös och det verkar som om alla tänker blir röda inomhus.

Det här är en riktig vilding ! Den växer så det knakar och går bra utomhus också. Om man lämnar den att växa som den vill så blir det en fullständig djungel av rankor. Jag tycker den är häftig.

Fredagsmyset blev en god räkpaj med hackat ägg och Pak choy och sallad från odlingstunneln. Och en rejäl hög med färsk dill, också från tunneln. Rörde ihop med en sås av 1 dl creme fraiche och 1 msk majonäs och 1 msk senap. Lite salt och peppar, garnerar med vinbärstomat och salladsblad. Gott !

Underbar helg till alla !