Rudbeckian Goldsturm lyser fortfarande i gula rabatten. Strutbräken som syns i bakgrunden har varit citrongul och vacker men nu skiftat färg till chokladbrunt, vackert det också, men nu säckar den ihop tyvärr efter snön förra veckan.


Vid jordkällaren står stolarna kvar, de enda som sitter på dem nu är fåglarna.


Cotoneaster, oxbär, har växlat över till brunröda färger, lite brunare än en del andra år, den kan vara riktigt eldfängd ibland.


Här växer Cotoneastern tillsammans med en frösådd Bergtall och Strandråg från en strand i Uddevalla, mer silverfärgad än blå som den var i somras.
Gräs ska aldrig klippas ner på hösten för då kan de ruttna bort under vintern.
De har ihåliga stjälkar där vattnet samlas och det klarar inte plantan. Klipp ner på våren istället.


Dammen med höstfärger var vacker idag i solskenet och med klarblå himmel som speglar sig…..lite skillnad mot slutet på förra veckan….


Det här kan faktiskt få vänta ett tag till innan det kommer mera…. även om det är vackert det här också.


Hoppas att ljungen står sig i dammkanten länge än, den är så vacker i färgen.


Det här är i alla fall något som jag kan njuta av hela vintern, om det inte kommer en massa snö över förstås. Jag älskar mossa !!! I bäckfåran som nu är avstängd för i år frodas mossan grön och vacker. Gulplister i bakgrunden är också grön hela vintern. Den har jag hämtat i en park i Frankfurt, en liten kvist i fickan som fick komma i en vas med vatten när vi kom hem, och snart växte det ut rötter.