Så blev det äntligen en TUNNEL i sommar. Fick tag i en begagnad på nätet men köpte ny plast till. Inte det vackraste man kan ha i en trädgård kanske men mycket användbart. Får fortsätta drömma om det där VACKRA VÄXTHUSET en stund till…

Nu kan jag skola plantor fast det regnar och blåser. Soliga dagar har jag 20-25 grader inne i tunneln och det är härligt ! Sommar igen. Inne i tunneln har vi också satt upp ett bubbelplasttält där jag just nu driver sallat. Plockar in stora knippen varje dag och det bara växer och växer. Har planterat en hel del köldtåliga sorter av salladskål tex Mizuna, Pak Choy (Sellerikål), Senapskål, Rucola mm. De ska tåla ända ner till -10 grader enligt en del böcker.

Till våren ska jag kunna ställa ut tomatplantorna där lite tidigare än förut hoppas jag. Det blir så trångt inne i huset på våren, så vi får knappt plats själva.

Visst blir ni lite sugna på sallad nu, kanske med fetaost, soltorkade tomater och lufttorkad skinka. Lite oliver och ett gott bröd till….mmmmm !