Inne blommar Schackliljan, den som är en slags Scilla-art. Jag tycker mer den ser ut som en pärlhyacint 🙂 Krukväxt som finns i plantskolan till våren 🙂 Vi har kunnat skörda hela februari också ute i det kalla tunnelväxthuset. Först var det ju rätt milt, men den sista veckan har vi haft ner mot -15. Kål är tåligt ! En fröjd att gå ut i snön och hämta in sånt här från tunneln….när den är helt insnöad 🙂 Har helst stått i köket med sådderna, det blir lite klurigt när det gror sen bara och ska ut till bubbeltältet i växthuset. Om det är för kallt ute går det ju inte att bära dit det.
Snön ställer till en del merarbete och så blir det rätt tungt att transportera jorden in i växthuset. Samtidigt var det tur det kom snö nu när det blev så kallt. En som gillar att vara i växthuset nu soliga dagar. Häromdagen när det var 12 minus ute och solen sken, så var det 8 plus i växthuset när jag kom in där….tänk vad lite sol kan göra! Då låg chefen där och pöste på kuddhögen 🙂 Har roat mig med skidåkning runt vår damm, många rundor har det blivit. Så härligt! Nu har jag börjat storstädet av växthuset också, fick för mig att möblera om lite i det här hörnet…vi får se hur det slutar….Välkommen mars vårmånad !