Tack alla kunder och besökare för en härlig säsong i plantskolan!
Önskar er alla en fortsatt skön sommar !

En vecka semester redan…tiden går fort när man har roligt 🙂
Blev många grillträffar i veckan som gick.

Nu kan vi njuta av vårens arbete. Om alla potatisstånd blir så här så vore det ju fint:) Högbädden levererar, Cherie. löken ser lovande ut i år, den röda brukar aldrig gå bra hos mig annarsHärligt att laga mat den här tiden av sommaren 🙂

Chefen saknar nog alla som klappar…och som han kan rivas lite på 😉

Jag njuter av blomstren, älskar Sidenörten <3 förvånas över att vissa sorter inte blev sålda…den här vädden är ju toksnygg, men då blev det fler till mig 😀 Blir fint i sensommarens buketter.

Idag blev det en skogsrunda. Nu är nyfikenheten stillad, det blir inga blåbär där vi brukar plocka kan vi konstatera….och ingen svamp heller om det inte börjar regna snart. Det knastrar när man går så torrt är det. Linnean är överblommad. Möjligen kan vi hoppas på tranbär i den uttorkade mossen. Men fint är det ändå, i skogen <3
Njut på!