Här kommer lite senkomna bilder från förra helgen.

Under torsdagen hängde Yvonne Persson upp sina bilder inför helgen…pustigt varmt 🙂

På lördagen fick vi besök av ett trevligt gäng från Ulricehamns trädgårdsförening. De hade med sig fikakorgar och hittade sköna sittplatser både ute och inneEfter fikat tog vi en rundvandring i trädgården och sen for de vidare till Nora. På söndag var det dags för evenemanget Mötesplats trädgård
I växthuset hade vi hantverkare, Kerstin Hjelmare …och Elisabeth Mörk från OtterbäckenFikagästerna var mångaBirgit och Aila skötte kafferuljansen. Tack goa ni! Morbror Kjell hjälpte till med det mesta. Och så bjöd han alla på Svinmålla, nyupptäckt delikatess! 😀 En nytillkommen fyrbent granne på visit, så söt! Konstnärinnan minglade under eftermiddagendet gör sig så bra med konst i växthusetOch padda höll alla under uppsikt från sin plats i lilla växthuset 😀