I veckan är det öppet:

tisdag och torsdag kl 10-19
samt

söndag 2 juli kl 10-17 för NBV:s evenemang
Mötesplats trädgård
Här finns hantverk av Kerstin Hjelmare och Olle Karlsson från Brommösunds bruksslöjd och Elisabeth Mörk från Otterbäcken, konst av Yvonne Persson Mellåsen att titta på, samt kaffeservering.

Välkomna i det gröna !

Lördag 1 juli hälsar jag också välkommen till
Ulricehamns trädgårdsförening 🙂

Kryddbusken och Stjärnflocka ShaggyDenna veckan fejas det nog en hel del i trädgårdarna som ska vara med 🙂
Jag friserade mina spireor på midsommardagen, visserligen gillar jag det lite mjuka rufsiga, men det går ju inte att komma förbi på gången 🙂 Under arbete…Kulturarv 🙂 På jordkällaren blommar Brandliljorna just nu, de är extra många i år, kul !För några år sedan tyckte jag att den orange färgen var förfärlig, men nu blir jag bara glad av den 🙂 På jordkällaren blommar också toppklockanToppklocka, Storklocka och Rapunkelklocka fick vara med i brudbuketten
jag gjorde till Karin som gifte sig på midsommarafton. Tack för
förtroendet att jag fick göra din bukett Karin 🙂 Mormors ros, Blush Damask, blommar. De blir alltid lite medfarna om det
kommer regn under blomningen. Men annars är de ljuvliga,
hundrabladsrosorna. Perennborden i plantskolan är välfyllda…nästan för välfyllda, det växer ju i storlek !
Det vackra vitbrokiga Blågullet Stairway to heaven och bakom syns perenn viol Bowles Black.

Vi ses !