Huset fullt i helgen, sonen och flickvän kom i fredags och då grillade vi i det goa vädret. Lördagen gick i arbetets tecken, med bilmek bland annat.
Linda, Ingrid och jag planterade buskar på kullen vid bevattningsdammen.det är stora ytor och träden som jag tyckte var rätt stora ser fjuttiga ut 🙂 Linda sätter en hasseloch Ingrid med I helgen slog körsbären ut <3
Idag har jag tömt tunneln på vintergrönsakerna. Nu får de stå ute och blomma. Brukar samla frö på dem sedan för att ha till microgrönt under vintern. Om det är någon som man vill odla sortrent frö till så måste den stå för sig själv på annat ställe långt från de andra, annars blir det korsningar. Perpetual Spinach eller bladbeta, har nu gett skörd hela förra sommaren, hösten och hela vintern. Och det fortsätter att växa till blad och nu såg jag idag att den börjar skjuta blomskott. Vilken tacksam växt ! Så fina blommor på kålen, goda i salladen. Men kålskotten är bäst. Minibroccoli. godast direkt från busken 🙂
Igår tömde jag fjolårets tomatsäckar på högbädden/komposten och ikväll satte jag ut potatis i hela högen. Det blev Röd Emmalie, Highland Burgundy red, sparrispotatis, mandelpotatis och Cheerie. Trött men nöjd med helgen. Nu sängen 🙂