Nu rusar tiden alldeles för fort…
tiden går fort när man har roligt, och jag njuuuter av hösten 🙂 inne i växthuset också…fast där är det egentligen mest sommar än, bara en del kiwisar som skiftat över till gult.
Redan en vecka sedan Majsan och jag var och lyssnade på Jesper Caron på en föreläsning ordnad av Biosfärområdet. Om motivation och förändring och hur man kan ta små steg både mot bättre vanor för sig själv eller tex för vår jord. Kan rekommenderas om ni får möjlighet 🙂

Och på lördagen var det skördefest i ett strålande väder på fina residenset Marieholm. Underbar dag, varmt och gott i solen… och massor av trevliga och glada människor 🙂
Fredrik blev kvar och hjälpte mig hela tiden när det blev sån tillströmning. Närmast intill stod Magnus från Lugnåsbergets ekogrönt.
I veckan har jag försökt komma ikapp med skördandet för egen del, varvat med utejobb med omplantering, röjning av vinterförrådet för växterna, jordkällarröj, kompostjobb och det ständiga diskandet av plantlådor och brickor.
Tur jag har lite hjälp i omplanteringen av Elisabeth som är här och arbetstränar och svärmor Alva. Wok-mix av squash, paprika och bönor till frysen.Aubergine av sorten Early black och den avlånga är Early long purple. Kvällsjobbet igåroch mer lär det bli 🙂 Full fart på fröskörden också…I onsdags var goa Guldkornen här hos mig. Alltid lika kul att se er tjejer!
Idag blir det inplockning av frostkänsligt…börjar närma sig nu, huu!
Helgen bjuder på Oktoberfest med ompabompamusik och premiärbesök i husbilen Helga 🙂

Njut av hösten mina vänner!