I veckan är det öppet som vanligt
TISDAG OCH TORSDAG KL 10-19
Välkomna i det gröna 🙂

Idag tisdag hälsar jag välkommen till NBVs guldkorn
och på lördag ser vi fram emot besök av Kristinehamns trädgårdsförening,
välkomna ni också 🙂

Nu finns det mycket att njuta av i blomsterväg i trädgården. Geranium renardii är en favorit…i olika varianter. Nätnäva tror jag den kallas…hmm får kolla det 😉 En av älsklingsaklejorna, nu har jag tappat bort namnet, skatorna drar upp alla skyltar. Kan det vara dockaklejan tro ? Utsikten från köksfönstret är inte fel just nu. I helgen var det full rulle med Mötesplats trädgård och sen att vattna, vattna och vattna. Igår fick vi besök av goa vänner från Göteborg innan arbetet åter tog vid. Tur man kan ladda batterierna igen i sin egen trädgård.Frukostplatsen på Nationaldagen.

Ha en skön vecka ni alla 🙂