Öppet i veckan
tisdag och torsdag kl 10-19
Välkomna !

Finfin sallat, bara att ta hem å äta 🙂
Plantera sedan ut och skörda igen å igen…
Tomaterna växer som galna, i alla fall i förra veckans värme…de mår nog bra av att frysa en stund 😉 Busktomater som inte ska tjuvas, finns ett helt bord med olika sorter. Det finns även dvärgtomater som bara blir 20-25 cm höga. För dig som varken har trädgård eller balkong. Passar bra i köksfönstret eller i det soligaste fönstret du har 🙂 Vilken kanonhelg jag fick, precis lagom temperatur för att orka jobba på ordentligt. Hann plantera ut två kåltunnlar igår, plus börja sätta några tomater i tunneln och röja undan därinne. Det var helt omöjligt att vara där när solen låg på tidigare i veckan, blir ju över 40 grader därinne. I förrgår satte jag ut nästan all den frösådda löken. Har lite gul kvar bara, måste rensa lite först 😉 Det först utplanterade:dagliljor, hosta, sallat, kål samt perennt vete har tagit sig bra. Fast en sork har hittat dit, för plötsligt var ett salladshuvud borta och bara ett stort hål som tittade på mig, grrrr ! Fällan är gillrad!
Tror minsann att chefen (katten) blivit lite lat 😉 Väldigt söta tulpaner med flera blommor på varje stjälk. Nu börjar den allra vackraste tiden…stoppa en stund !
I morgon slår min stora vildapel ut, då borde man inte göra annat än att sitta därunder i en vilstol och njuta…OranieäppletNjuter…Vi ses !