Det har varit flera härliga soldagar sista veckan.
Växthuset sticker iväg upp i temperatur, igår var det nästan 13 grader därinne, fast då sprang jag bara igenom eftersom jag hade annat för mig på stan 🙂
Men så här såg det ut i förrgår, när jag stod därinne och fyllde krukor med jord.
Skönt att vi hann med att skura borden medan det var mildväder, nu är det ju snö och kallt igen…Chefen övervakar såklart! I bubbeltältet har jag börjat plantera om det först sådda. Mycket på tur nu…börjar gro en hel massa inne i bostadshuset…Då får jag ta kärran och köra ner det till växthuset, om det är milt tillräckligt, annars får jag bära brättena ett och ett i en IKEA-kasse 😀 Inte hunnit få igång så mycket salladsgrönt än, men det gör inte så mycket för det finns kvar kålblad i tunneln och tillsammans med solrosskott, tomater som fortfarande finns från i höstas och lite rivna morötter från jordkällaren så blir det sallad på bordet ändå.

Ett litet tips om ni får trädgårdslängtan i vintervädret är att lyssna på Göteborgs botaniskas nya podradio: http://www.botaniska.se/podd