Brrr, så kallt idag. Minus 14 grader.
Skönt att stanna inne i stugvärmen och hålla fyr i kökspannan.

Jag började äntligen sortera i frökaoset idag, måååånga fröer är det !
Det blir inga beställningar förrän allt är sorterat i år…hoppas jag i alla fall, fniss !

Igår bar jag in kalasbordet för att ha något att sortera på, när det är så mycket lär det ta några dagar och då är inte köksbordet det bästa valet 🙂
Här syns ungefär hälften av frömängden, kära nån så det kan bli !!!

Först behöver alla kategorier sorteras in i sin låda, sen får jag ta låda för låda och kolla vad som finns och vad som behöver kompletteras. Rätt kul när man väl kommer igång, för man hittar en massa sorter som man inte visste att man hade 😀

Sen ställer jag snart till ordningen igen, för då gör jag nya lådor med en salig mix av sorter i angelägenhetsordning för att så 🙂

Det enda jag har stenkoll på är tomaterna, de ligger prydligt uppradade i bokstavsordning sorterade efter höga, låga, biff, cocktail och normalstora. Det skulle aldrig fungera annars när man ska så ca 100 sorter på kort tid. 4 lådor bara till tomaterna…

Om vi nu inte vågade oss ut idag så njöt vi desto mer av ute igår.
Sandviken visade sig från sin vackraste sida när vi tog en promenad efter lunch, Ingrid och jag.

Ha det gott !