Nu mina vänner kör jag sista veckan i plantskolan för i år.

Sista dagen öppet
i morgon torsdag 24 sept kl 13-19.
Välkommen !

Bästa smågodiset 🙂 Passa på !
Staketpelargonerna lyser eldrött som glada utropstecken, bland allt det gröna på plantborden i växthuset. Mumsigt ätbart på gång 🙂 Solbruden gör sitt bästa för att lysa upp i plantskolan i regnet igår.
De varierar lite i utseende, så blir det med frösådder. Skoj tycker jag. Jag tror nästan att det höstfärgade bladverket hos Rosenstaven är snyggare än själva blomningen tidigare i somras. En del tror visst på en ny vår 🙂
Prydnadsjordgubben Pink PandaJapansk viva, blommar normalt i juni. Stenkyndel och Murklocka, en bleklila variant. Ses vi inte i morgon så hoppas jag vi ses till våren 🙂

Troligen kommer jag inte att ha öppet nästa sensommar-höst, som det känns nu i alla fall. Det blir för slitsamt att hålla alla plantor fräscha under sommaren med all vattning och plockning som krävs. Jag tänker istället ägna mig åt skörd och min egen trädgård och utveckla den i den riktning som jag vill. Mer permakultur önskas 🙂 självgående system i större utsträckning, särskilt vattning/vattentillgång måste lösas.

Ha det gott !