Dags för årets sista Mötesplats trädgård.

SÖNDAG 30 AUGUSTI KL 10-17
är det dags för den trevliga trädgårdsrundan igen.

Här hos oss i Lisas trädgård kan man titta på några hantverkare som ställer ut, köpa fika i växthuset och sitta ute eller inne och fika, och så förstås gå en runda i trädgård, växthus och plantskola och kanske köpa med en påse blandat smågodis (läs tomater 🙂

Här i Mariestad är det tre trädgårdar som deltar denna gången:
Margareta Ekman och Ingvar Andersson i Ekby Björkelund, Lugnåsbergets ekogrönt och så vi.

Se vilka fler trädgårdar som är med på rundan på hemsidan för
Mötesplats trädgård

På plantborden finns både ätligt och till lyst

I år har torkan varit svår…igen, och dagarna har gått åt till att hålla liv i plantor, tomater och grönsaker. Slav under slangen ! Och min vardagshjälte till man har fått hämta vatten med traktorn hos en granne eftersom brunnen sinat.

Tyvärr har vattnet inte räckt till trädgården vid huset, så där är lite luggslitet nu, en rabatt har jag fått klippa ner helt, och dammen torkade nästan ut helt och hållet. Men med regnet som äntligen kom igår så kanske en del kvicknar till.
Det finns att titta på ändå, man får gilla läget 🙂 Viss rufsvarning utfärdas 😉
I veckan har jag också öppet tisdag och torsdag kl 13-19
och på lördag får jag besök av Tibro trädgårdsförening.

Välkomna i det gröna !