Tomater, tomater…
Ja kära nån…det är några stycken, inser jag nu när jag börjar plantera om 🙂
det allra värsta är att bubbeltältet redan är fullt…innan omplantering !
Hur jag ska lösa detta i början av april, det har jag inte tänkt ut än…
Jag får väl ställa under borden och bära ut dem på dagen. Har man inte jobb så skaffar man sig 🙂

Och till alla som funderar…Nej, man kan inte sätta ut tomaterna nu!
även om det har varit tidig vår i år. Inte ens i ett kallväxthus är det tillräckligt varmt för tomaterna än. Frostnätter får man räkna med ända fram i mitten-slutet av maj, och tomater tål absolut inte frost. Helst ska de ha minst 10 plusgrader även på natten, annars finns risk att de blir missfärgade och stannar av i växten.
Så har du ett uppvärmt växthus kan du plantera nu, annars bör du vänta en månad minst. Kvällstid är det etikettskrivning som gäller, måååånga etiketter blir det !