Vill önska alla er som tittar in här en riktigt go och glad påsk !
Jag hoppas på sol så vi kan njuta i vårt växthus med både lunch och fika.

Njutbara knoppar på min Dvärgnektarin 🙂
Tulipanaros och pärlhyacint i en kruka

Under mina Kiwiplantor blommar den vita pärlhyacinten, den verkar trivas bra för det är redan fler än jag satte.

Kiwin har redan slagit ut sina blad…tidigt !
Det här är min frösådda vid köksdelen.
Den har bladutspring även i taket redan. Och verkar ha överlevt vintern. Bara att snickra ihop och måla en spalje till i sommar alltså, så den kan slingra vidare över matplatsen 🙂

Hyacinterna doftar förföriskt. De köpte jag i början av december på stora möbelvaruhuset. Så har de stått i pelargonförvaringen tills för någon månad sedan då jag ställde ut dem här. Vivan är frösådd av en Polyantha.
Och gräset har jag lyckats sälja alla krukor med etikett, så nu vet jag inte vad det heter, om det är ettårigt eller flerårigt, fniss. Får väl leta i mina frösåddslistor från i fjol och se om jag kan hitta vad det var för sort….Ha det gott !