Nu är det öppet i Lisas trädgård igen

TISDAGAR OCH TORSDAGAR KL 10-19

Varmt välkomna !

Goa tomater finns att köpa, mixat av mina 70 olika sorter.

Squash från monsterplantorna i komposten 🙂
Växer så fort så bara man vänder ryggen till väger de kilo….Förläng skörden i höst med salladskål. Tål lägre temperaturer än vanlig sallat. Det känns som hösten är i antågande, men fortfarande finns det sånt som blommar….fjärilsgodis 🙂
Nu är en bra tid att plantera perenner, så är det bara att njuta till våren.

Kom alldeles nyss hem efter tre dagar i Helsingborg för att installera dottern i nya lägenheten. Pust, det är långt. Men en fantastisk stad….
Nu hann vi inte så mycket mer än flyttbestyr, men idag åt vi lunch i högra tornet på bilden, på väg upp mot Kärnan. häftigt tak i restaurangen 🙂 och god mat ! En sån här skulle man haft i trädgården som vaktpost. Gott att vara hemma igen !
Hoppas vi ses i veckan 🙂