Vattnade hela morgon och förmiddagen igen.
Men sen bestämde vi oss för att ta en liten runda.
Först gick resan till Södra Råda och Södra Torps Antikbod Kräft & Biodling.
Trevligt ställe med fina antikviteter (måste åka hit utan guben 😉 och en härlig trädgård med många dammar. Else-Marie och Bengt var gulliga och visade oss runt. Vackra stenläggningar hade de gjort lite varstans. Massor av dammar, vet inte hur många, kanske 8 ? Och i alla växte näckrosor. IdyllEn liten kavalkad av alla fina sorterVäl värt ett besök…åk dit !

Sen åkte vi vidare mot Rudskoga.
Jag tittade in på Svedrins trädgård och hoppsan det kom visst med några solhattar hem som jag behövde 🙂

Så blev det dags för Teknikdagen i Rudskoga…många maskiner var det !
och fruktansvärt varmt mot backen där mitt i solen….pust ! Indiska löparankor fanns att titta på plus en massa andra djurTraktorer, gamla motorcyklar, mopeder och fina bilar. Massor med grejer att titta på, men vi pustade mest i värmen. Så besöket blev inte så långvarigt men vi hann att ta lunch och dricka kaffe med dopp. Sen drog vi till Örebro och tog en glass och kaffe på serveringen i Stadsparken. Imponerades av rabatten med svart TrumpetblommaPergolagången, skön idag i värmenSåna här urnor stod lite varstans i stan, snygg kombo. Vacker stensättning i WadköpingSen kom åskan mullrande in och vi hann precis till bilen innan ösregnet var över oss, så vi drog hem. Jag höll för ögonen för att slippa se blixtarna och Fredrik körde 😉 Det vräkte ner vatten. Men när vi kom hem kunde vi se att det bara kommit ynka 2 mm här…suck !

Sen drog jag på arbetsbyxorna och täckte Dahliorna med ett hölass. Blev så fint så!