Äntligen är alla chili och paprikaplantorna omplanterade i större krukor.
I år bestämde jag mig för att ta ett underbevattningsbord i anspråk till chili och paprika istället för att ha dem i plasttunneln och springa och vattna en och en. Nu kan jag fylla hela bordet med vatten istället.Paprikan Romano mix, första gången jag odlar den och den verkar vara rikgivande.

Idag upptäckte jag att det var ax i min provodling av ris 🙂
Himla skoj !!! Så nästa år kanske jag har mer än tre riskorn att så, om det hinner mogna vill säga….

Än så länge har vi bara ätit vildpotatis 🙂
dvs potatis som övervintrat där vi odlade ifjol. Trots att mannen har harvat tre gånger så har plantorna överlevt och ger potatis. Fantastiskt !

Rena gott och blandat i grytan 🙂
Och i kökslandet blommar det för fullt just nu. Det här är en ny dahlia för i år, snygg den !