Öppet i plantskolan
TISDAGAR OCH TORSDAGAR KL 10-19

70 tomatsorter, grönsaker, örter och perenner mm.
Nu har en del populära tomatsorter börjat ta slut, skynda för att få din favorit 🙂

VÄLKOMNA !Majsan rensade och lade på markduk och hö innan praktiken var slut. Så fint det blev. (Tur det är rensat nånstans 😉 Och idag slog Dillpionen ut längs med gången….såååå fin ! Den här växer strax intill, en Stormhattsranunkel….som alla vill köpa….
å inga plantor har jag. Sorry ! Ljuvligare blommor får man leta efter !

I tisdags var det många som hittade hit.
Bland annat NBV Götene som tog en runda i trädgården och sen passade på att sitta i växthuset och fika. Inte nog med att man får trevligt besök, man får presenter också 🙂 En av tjejerna i NBV gruppen hade med Tranbärssylt och inlagd Pumpa till mig. Tack än en gång ! Samtidigt var en sånggrupp från Marieholmskyrkan här. De hade också med sig fika och satt i växthuset. Och vi fick smaka av läckerheterna 🙂 Och en påse till fikat idag. Tack snälla ni !
Dottern och jag föll båda för den övre kakan med kardemummasmak och så tror jag det är Nigellafrön på, men jag är inte säker.