En del tycks tro det är vår !
I plasttunneln blommar det i en del krukor just nu, som vanligt är det Primulasläktet som tolkar årstiden fel.
Frösådd pågår.
Nu ska perenner, buskar och träd i jorden. Tiden har gått åt till annat i höst, men jag försöker peta ner så mycket frö jag hinner nu på senhösten. Det är många fröer som vill ha en kylperiod för att gro.
En del fröer sår jag fler av i vanliga krukor för omskolning till våren. Andra fröer sätter jag ett och ett i såbrätten. Här är Sidenört, som hade en ganska speciell frökapsel. Kanske årets sista bukett från växthuset ? Nu känns det som det blir kallare. I alla fall årets sista luktärtor, för nu ligger resterna på komposten. och även årets sista Dahlia. Den här var en av årets frösådder, fin färg. Fredagsmys hade vi med egenodlade popcorn. Just den här popcornmajsen har rätt små korn, vilket blir små popcorn….men goda ! Och än skördar vi till salladsskålen från växthuset, och tomater finns det på eftermognad i mängder. Önskar alla en fortsatt skön helg !