Idag vaknar vi till frostiga vyer kissen och jag.

Hihi, försök fotografera i marknivå med en katt i bakhasorna….han tror bara att man vill umgås då :-))Försöker dricka vatten i en frusen bäck…Här i dammen lyckades han visst få hål på istäcket. Den här tiden är man extra glad åt det som är grönt. Bergenian är verkligen en favorit hos mig. Lite bucklig i bladen idag efter kylan, men de tinar snart.
Ser ni att gräsmattan är alldeles hålig ? Det är alla rådjur som tassar runt här både dag och natt just nu….…så här ser de ut marodörerna. Tog kort på dem igår. En mamma med två barn.
Fast visst är det kul att titta på dem, jag brukar rusa ut när de kliver i rabatten 🙂Träden är också något man uppskattar mer på vinterhalvåret. Nu ser man det vackra grenverket bäst. Nu har det nog töat såpass så jag kan ut och gräva lite till…..försenat.

…jag känner mig ändå på fel plats just nu, med tösabiten på sjukhuset i Göteborg, men det är ju omöjligt att sitta där hela tiden. Hoppas på att hon får permis snart.