Skördefest på Residenset Marieholm.
Här har jag tillbringat dagen idag under ett markistak med häftig utsikt 🙂Två bilar lastade vi fulla och körde ner i morse, ojoj, vad mycket man kan plocka in i en bil. En stund på eftermiddagen värmde solen riktigt gott och det var skönt att kika fram under parasolltaket. Trevligt sällskap hade jag under dagen av Ingrid och Helena som lånade en bit av mitt bord för att sälja änglar till förmån för Mariestads-Pakruojis vänortsföreningHär visar Helena de fina änglarna som de gjort på ett handikappcenter i Pakruojis och pengarna som änglarna inbringar går tillbaka till handikappcentret. Trevliga kunder och mysig stämning där på innergården gjorde att det blev en lyckad dag. Tack !

..åh jag glömde ju
hade tur och vann tävlingen om vackraste höstbuketten ! Första pris var ett handblåst glas från Skrufs glasbruk, design Sigvard Bernadotte. Skojigt 🙂
Buketten står nu i växthuset, mer vild än tam 😉