Det är mycket nu…ojoj , inte lätt att hinna blogga 😉

De första godbitarna har tittat fram.

Den vita backsippan är jag väldigt svag för…det ser ni i min vinjett häruppe 🙂Plötsligt stod den bara där, Våririsen `Katharine Hodgkin´. Jasså, var det där jag satte dig i höstas 😉 det hade jag såklart glömt.
Väldigt speciell färg, den var inte lätt att upptäcka, men när man tittar närmare är den fantastisk. Alla tomater omplanterade sånär som på tre sorter….
Jag gick i däck i helgen i någon influensa med magsjuka så omplanteringarna får vänta några dagar….och annat också. Det var oönskat inför uppstarten.
Och ute visar sig knappt ett fän i perennkrukorna, jag kanske får skjuta på öppningsdagen en vecka till, ja vi får se vad som händer i veckan….Fredrik har sågat och spikat ihop en köksdel till oss i växthuset. Sen har jag målat. I fredags köpte vi bänkskivor, nu ska de bara laseras också när jag fått till en snygg lasyr. Ha en bra vecka !