Premiärfika för året i växthuset 🙂
Igår värmde solen upp huset till plus 14 grader…då kunde jag inte hålla mig utan tog med eftermiddagskaffet ut.

Ska visst bli sol hela veckan, hmm, blir svårt att hålla sig inomhus med pappersexercis och frösådder när solljuset lockar…..

Men det är väl bäst att hålla sig till det man ska, den här tiden….diska krukor och byttor, och peta ner frön. Nu har alla fröleveranser kommit så nu är det bara att få ner dem i jord i rätt tid också….
Tids nog lockar ute ännu mer än nu……

I veckan fick jag fröer från goaste Anette också . Tack rara du för dem ! Jag är så nyfiken på att få smaka den här Smörkålen (en slags Savoykål) igen. När jag började odla här för nästan 25 år sedan odlade jag en sorts Smörkål, gul och fin var den och så god ! Sen har jag inte lyckats hitta frön…men slängde ur mig en fråga till Anette som jag vet odlar mycket grönsaker…och så hade hon beställt i år. Fick en annan ny sort att prova också….Lucky me :-))

Ha en bra start på veckan !