Den bleka vintersolen rullar upp över frostigt morgonlandskap idag.
Minus 14 grader och alla träden är vita av rimfrost….åååh så vackert !

Här har ingen människa gått, men väl en massa andra…När snön ligger syns det tydligt hur trafikerad trädgården är av djuren. Spår kors och tvärs.

Och kissen är med på morgonrundan, trots kylan. Om man håller upp tassen så kanske den blir lite varmare ?

Fattar du vad kallt det är eller ???

Karlsberg i vinterpäls

Ner mot vägen….katten är först till brevlådan 🙂

Ladugårdsbacken. När jag blickar ut från köksfönstret över gårdsplanen när snön ligger så tycker jag alltid att jag bor mitt i ett julkort.

Tänk, förra vintern låg det minsann inte ett växthus och täppte för utsikten över fältet. Men det försvinner rätt bra i snön….syns mer på sommarhalvåret. Men utsikt eller växthus, vilket är bäst ? Jag vet vilket jag röstar på 🙂

Vi kollar tempen därinne nu dagligen och jämför med utetemperaturen. Det lustiga är att det är mindre gradskillnad när det är varmare. Idag när det var -14 grader ute så var det -7 grader härinne. En skillnad på hela 7 grader. Andra dagar när det varit varmare har det bara varit 2-3 graders skillnad på ute och inne-temp. Underligt ?

Kissen kollar inte tempen, han provar så stegarna är säkra 🙂
Han bara `rinner´upp för stegen. Man blir imponerad över smidigheten.
Idag var han ute och promenerade på takstolarna också, fram och tillbaks, vände på mitten….värsta lindansaren ! Vem behöver cirkus 🙂

Sen hängde det några skojiga band borta i kanten, de måste man lattja lite med.

Tomt än så länge sånär som på lite bråte. Ja oj vad jag tänker just nu hur jag vill ha det. Mååånga idéer blir det ! Det lär ju inte bli färdigt än på länge men vad gör det….

`Happiness is found along the way
not at the end of the road´

Till och med spindelväven på verandan är rimfrostad idag.

Ha en fin dag !