Morgonens lätta snöfall var bara vackert ! Men på resan mot Uddevalla vart det lite mer snö !!!
Mellan Götene och Lidköping var det rena snökanonen, vi såg inte bilen framför och sikten var noll åt sidorna, som värsta dimman över fälten av snö. Inte var det plogat heller…vi tänkte nästan vända hem igen. Men i Lidköping ljusnade det och här hade de hunnit ploga. Sen lugnade det ner sig resten av resan. Vi ville ju inte missa Wilmas födelsedagskalas. Goa lilla 3-åringen <3
Farmor och Wilma har en mysstund på soffan. På hemvägen var det värst runt Lidköping igen. Men fint, ser ut som små tomtehus med all snön på taken. Julstämningen infinner sig lagom till advent i morgon.
Fast väl hemma konstaterade vi att här var det bara några centimeter snö….kanske lika skönt – då slapp vi skotta 🙂
Men minus 11 grader – fy för bövelen !