I fredags var Rutgersson här med mursand som vi ska ha för att putsa sockeln på växthuset. Men inte vart det något putsat i helgen, regnskurar , ständigt dessa regnskurar som hindrar vettigt arbete 🙁
Mannen hann i alla fall göra klart betongarbetet vid dörrarna, gott det !

Jag skrubbar vidare på kanalplasten. Nu är det skivorna som ska sitta på sidorna. Inte lika stora och otympliga som takskivorna….men lika många kanaler där mossan växt upp i nederkant. Man klarar att pilla ur kanalerna på tre skivor, sen vill inte ryggen vara med på mer den dagen. Man får ha tålamod 😉Tur jag har en härligt grönsaksland att slänga ett öga på när jag rätar på ryggen. Det är frodigt nu. Den här vyn har jag åt höger…och den här när jag tittar till vänster… från skurstället.

I bakgrunden är böntunneln som nu är helt överväxt och bönorna sprutar fram i lika rask takt som de brukar.