Min riddare i rustning 🙂
Oj oj, vad han sliter med bygget. Efter två veckors semester så är nästan stommen helt klar.
En dag i helgen svetsade han ihop alla takstolarnaMontering av ännu en aluminiumlist. Måååånga lister är det !!!
Det är som Fredrik säger, ett stort plockepinn. På kvällningen igår tittade grannarna in på bygginspektion. Här sitter Ängela och jag och filosoferar över vad man kan ha tomatklämmor till, och så räknade vi meloner som växer i jordsäckarna till höger. Just nu är några av dem i tennisbollstorlek. Det verkar vara Galiamelonen som är snabbast i tillväxt.Morgonens skörd förvälld och klar för infrysning. Gul sockerärt, brytsockerärt, broccoli och blomkål.

Nu börjar den där tiden när man får ägna allt mer tid i köket. Det är med kluvna känslor man ser den här tiden an. Det är roligt att skörda och lägga in men samtidigt vill jag helst vara ute hela tiden och inte stå i köket.
Idealet vore naturligtvis ett utekök……fniss…….ho ho Fredrik…..vill du bygga ett utekök i nya växthuset :-)))
Idag slog den här ut, visste jag inte att jag hade 🙂Annars är det mest djungel här just nu, borde ta ett rejält röj. Bäcken är helt osynlig under alla ormbunkar, hostor och humleblomster. Fast det är rätt fint det med, men lite vatten vill man ju se i alla fall. Men den hörs, ett stilla porlande, det är ju gott det.
Skuggliljan , Tricyrtis hirta, trivs här i halvdunklet och sprider sig i bäckkanten.