Igår onsdag reste vi första takstolen, pirrigt var det !
Innan tekniken har satt sig så är det lite nervöst. Mannen är väääldigt säkerhetsmedveten med linor åt alla håll så inget skulle gå fel. Tur det !
Dottern och jag är mer heta på gröten och hade nog försökt putta upp den ändå, utan linor 😉Och här sitter kontrollanten 🙂 Katten är med och kollar närgånget så de gör rätt. Sonen och mannen har hjälpts åt med följande takstolar, mellan alla förbaskade åsk- och regnskurar som sinkar arbetet.Väldigt mitt i smeten måste man vara när man är katt, att det ligger en rangligt uppallad takstol som lätt skulle mosa honom om den for ner är han lyckligt omedveten om .Ikväll torsdag är i alla fall 6 stycken takstolar uppe, trots alla avbrott. Mycket mätande är det för att få det rätt och rakt.En kvällsrunda för att kolla av så allt blev rätt. Hoppas på bättre väder i morr´n !