Semester, härligt !

Firade på fredagskvällen med jordgubbstårta och en variant av Mojito a la Karlsberg, med flädersaft och Spearmint, å lite till 😉 Regnet öste ner….som vanligt. Tur man har tak över verandan. Det smakade bra ändå ! De här smakar också bra, Allåkerbär. Bäst att försöka sno dem före fåglarna tar dem.Lördagsfrukosten bestod bla av nybakta scones, nyplockade jordgubbar och nyskördad gurka. Nu får man njuta av högsommarens fröjder 🙂

Ska passa på att kika lite extra på mina blommor och alla dess besökare.Det vimlar av fjärilar här just nuKanske för att delar av köksträdgården är mer vild än tam på sina ställen 🙂
Det gillar de, insekterna.
För egen del går gränsen här någonstans, förhoppningsvis ska jag få en stund över att rensa snart.Och idag har jag köpt en solsäng och placerat i min tunnel för att kunna sträcka ut mig på och slappa lite….efter jag har rensat då förstås !
Sen ska vi visst bygga ett växthus på semestern, förhoppningsvis, men det är en annan historia 😉Hoppas ni njuter av sommaren !