Häromkring kallas Gullvivorna för Gökabyxor. Om det kan vara att de blommar när göken gal, eller varför de fått det namnet ? Någon som vet ?I år är det mer gullvivor än någonsin i trädgården. På jordkällaren finns de i alla nyanser från gult över till rött.Där växer också både blå och vit förgätmigej. Påskliljorna har vissnat men i år har vi fått ha tulpanerna ifred i påskliljeängen. De brukar vanligtvis ätas upp av rådjuren. Förgätmigejen har brett ut sig här med, det får den gärna 🙂En stämningsbild på Tiger (som egentligen heter Bamse) när han dricker vatten i dammen. Han är med när man är ute och grejar.Ikväll var det rejält torrt i tomatplantagen efter dagens solstekta tunnel med höga temperaturer. Vattnade en bra stund. Plantorna är stora och fina nu och en del börjar få blommor.Salladen i kruka växer också bra, här är från vänster Black Seeded Simpson, Strandkämpar och Ekbladssallat Cerbiatta. Mina egna salladstråg svämmar över, och vi hinner knappt med att äta i samma fart som det produceras. Jag har också sålt salladsknippen till kunderna.När jag vattnade gick katten runt tunneln och jamade och väntade på mig. Och när jag sen gick ut i armeringstunneln med insektsnät på så hade jag plötsligt en katt ovanför mig, som sjönk ner i nätet och fick lite problem med att ta sig ner igen, hi hi, han är för rolig !!! Sällskapssjuk minsann.Sen kan jag tala om att sommaren är här, för jag har fajtats med myggen hela kvällen .Vill ni veta hur det går med bygget får ni läsa nästa inlägg också. Ha en fortsatt skön helg !