GO HELG PÅ ER ! Solen skiner ovanligt starkt den här decembermånaden, nästan lite konstigt starkt, den här lyskraften brukar den inte ha så här års. Bloggen krånglar fortfarande, men lite bilder till tredje advent kanske jag lyckas få in. En vit miniamaryllis, present från Guldkornen. Jättefin ! Azalean fick jag till jul av mamma för 3 år sedan tror jag. I sommar har den stått i växthustunneln mesta tiden. Nu kommer den med fullt av knoppar.Arons skägg, Saxifraga ? 2 olika sorter, från STA:s växtmarknad i somras. Den får små barn längst ut på de långa revorna. Egentligen en utomhusväxt som även går att ha som krukväxt. Till sommaren åker den ut.En bladbegonia som jag fick av en kund i somras. Håriga blad, riktigt läcker. Tack för den! I tvättstugan som är allt annat än tvättstuga 😉 frodas mina sticklingar av olika slag under lysröret. Tur man har lite grönt att pyssla med så man inte får abstinens:-) .