Det som är lite roligt med den här årstiden är att man ser andra vyer än på sommaren.
Våra små skogsdungar fångar intresset mer nu än när man dras mer till själva trädgården och blommorna.
Vår tomt är på 5 tunnland (2,5 hektar) så det finns lite att gå runt och kika på. På väg från brevlådan i morse såg det ut så här.Brrr, lika kallt idag, frostigt. Kände inte alls för att gå ut och gräva.Någon kanske tycker att det är dags att börja tänka på att fixa inne inför julen…kolla in mitt ljus på köksbordet. En gran eller ? Någon tycker nog att Lisa ska sluta hänga ute i landet hela dagarna, fniss ! Ägnade förmiddagen åt att sortera i mina frön och plocka ut av överskottet som jag kan dela med mig av till andra medlemmar i Sesam. Dags att skicka in sitt bidrag nu till frölistan som kommer i början av nästa år.Det blev bland annat kokbönan Äkta tranbärOch en hel del chili och paprikafrön tex den här: `Sweet Banana´

På eftermiddagen reste vi i Guldkornen med fantasins och Anne-Maries fina bilders hjälp till Californien. Hon var där fyra veckor i somras och hade med sig mängder med bilder och broschyrer som hon berättade om. Helena skämde som vanligt bort oss med hembakat, bland annat Amerikanska muffins typ kladdkaka, jam jam !
Tack för en trevlig eftermiddag !