Lördagen började vi att skyffla av väggruset från där tunneln har stått. Vi hade grus under markduken för att få en hårdare yta att gå på i tunneln. Skrapade av ett antal kärror och körde in till plantskolan.

Sedan satte Fredrik plogen i backen…..
Under tiden rensade jag gångarna mellan plantborden och fyllde på gruset och planade ut.Här har han hunnit halvägs….Och här är hela ytan upplöjd där nya växthuset ska stå. Fast det är lite för brett, han räknade fel 😉 Men längden stämmer, uj uj, vilket stooort växthus det blir 🙂

Meningen med att plöja först är att det ska gå lättare att skyffla av matjorden med grävskopan en annan dag. Sen blir det till att fylla på grus och stampa till det.Fredrik hann harva gärdet bredvid tunneln också när nu äntligen mina (läs onödiga) Dahlior kom bort….han har väntat på det !