Vilken växtmarknad !
Så många försäljare, vet inte hur många, men någon sa att vi var 40 st. Och så mycket folk ! När grindarna öppnades kl 11 vällde det in en massa människor med beslutsam blick, på jakt efter det där speciella man letat efter länge kanske ?

En åskskur drog förbi timmen före öppningsdags och blötte ner plantor och utställare rätt rejält, men sen sprack det upp lagom till grindarna öppnades. Vilken tur ! (Och vilken tur att jag hade dottern med, jag som är så åskrädd)

Mycket välordnat med funktionärer som hjälpte till med det mesta och ett trevligt ställe att vara på, Gröna Lund i Lerdala.

Här kommer lite vimmelbilder:


Jojomen, visst gjorde jag fynd ! 3 kassar med nya sorter kom med hem, en del av dem hade jag letat länge efter. Extra roligt att hitta sånt.
Extra glad är jag nog över Fackelblomstret Blush och Glandelastern. Tror att de kommer trivas jättebra här hos mig 🙂

Tack för en fint ordnad dag, Skaraborgs Trädgårdsamatörer !