Idag har vi varit och köpt oss en liten jolle på förmiddagen. En liten vit plastsak på ca 5 meter. Sedan körde barnen över den till stugan på Torsö med vår lilla snurra. Mannen tog bilen för att hämta hem dem igen. Glömde ta något kort på pärlan, det får bli på första utflykten. Äntligen kan vi komma ut och fiska igen !


Njutit av årets första Broccoli har vi gjort också.
En ny sort för i år som heter Healthy Options och är lite skirare buketter, lite mindre i storlek.

Armeringstunnlarna med insektsnät över fungerar utmärkt. Ska visa bild en annan dag.

Igår slog den här liljan ut för första gången, den har jag köpt som Sven-Ingvar Heijs rödvita. Gissa om jag varit nyfiken hur den ska se ut, fin var den !

Strax intill sitter den här eldfängda saken.

Och min lilla spensliga ros som jag gjort själv, av en stickling från en födelsedags-snittros i mars för några år sedan. Det blir bara en stjälk på varje år, men jag är glad att den lever.

I den här rabatten vid dammen sitter de allihop, en himla köckenmödding av allt möjligt. Här skulle ju bara vara rött och blått och vitt ju !

Och överallt blommar storklockorna, de är bra på att sprida sig.

Och de här är inte dåliga på spridning heller….

Ingrid har fångat den skira Thalictrum rochebrunianum, Skuggviolruta, på bild, jag hade inte ens sett att den slagit ut.

På eftermiddagen idag hade jag Roslagens Trädgårdsamatörer här. En buss med 44 personer. Skoj ! Innan de kom till mig hade de varit på rundresa sedan i fredags till en massa fina trädgårdar och plantskolor. Jag blev riktigt avundsjuk när jag läste programmet. Precis före de kom till mig var de hos Hannu Sarenström på Kinnekulle.

Jag hann tyvärr inte ta någon bild idag eftersom gruppen bara stannade en timma och många ville handla.

Tack till er alla trevliga gäster för idag !