Jag utlovade ju en bild på kycklingarna häromdagen, det var lättare sagt än gjort.

Mamma höna tycker inte att hennes små ska vara med på bild, så hon behagar skymma sikten hela tiden. Då öppnade jag den lilla buren för att få bättre bilder, men då smet hon ut med hela gänget och så kom alla de stora och det blev en himla cirkus. Så ni får hålla tillgodo med en bild genom gallret.

Mina kycklingar från i vintras (de jag hade inne i huset som ni kanske minns).
De tycker det är SÅÅÅÅÅÅ ORÄTTVIST !!!! att inte de också får hackat ägg och annat mums-mums.

Särskilt Tore Skogman, han gör tappra försök att komma in till mamma höna och kycklingarna för att få en smakbit, och så gnäller han högljutt på mig när jag schasar bort honom hela tiden.

Tore är den som har blivit mest tam, vi gör ett försök att behålla honom, vi får se hur det går med den store tuppen. Två svarta tuppar åker på långresa till Uppsala på fredag, skönt att någon vill ta hand om dem !