Måndagen i Hjo ägnades åt att ta ner alla tvärgående stag och lister.
Måånga muttrar och popnitar !!!

Och när vi åkte hem på kvällen var det bara topplisten som höll ihop alla takstolar.

Tisdagen var jag hemma och skolade om tomater, men Fredrik och Ingrid ägnade hela dagen åt att få ner den här bortre väggen. Riktigt trångt monterat med rejält av silicon att få loss på. Kruxet var ju att väggen som det satt fast i inte skulle gå sönder eftersom Gösta ska spara den. Onsdagen blev en materialdag, Fredrik fick införskaffa något att borra i betongen med.
Torsdag var vi alla tre igen. Den nya betongborren fungerade utmärkt.
Och så var det en massa vinkelslipkapningar. Och rostiga muttrar. PUST !!!
Här har vi kommit en liten bit. Innan vi fick kläm på hur man skulle göra så var det helt klart lite nervöst och pressat.
Och här har det framskridit en bit till. Nu börjar vi känna oss säkra på att det verkligen ska gå att få ner under dagen.
Jag kan säga att det är HÖGT däruppe där han står min goa gubbe. Jag är sååå glad att Fredrik och Ingrid gjorde höjdjobben. Jag var uppe högst upp och försökte, men att hålla balansen och ta i med spärrnyckel och hålla emot med ringnyckel samtidigt var inte alls trevligt. HUUU!
Jaaaa, vi hann !!! Sent blev det, men vi hann få ner alla takstolar under dagen.
Känns riktigt konstigt att det är borta. Det har blivit en hel del helger tillbringat här. Vi började den 6 februari och har sedan varit här nästan varje helg.

Takstolarna på backen i väntan på senare transport och ett fullt lass med hem igen.

Idag fredag åkte Fredrik och jag och hämtade ett stort lass med kanalplastskivor och diverse annat. Nu är bara takstolarna kvar. Får nog bli en lastbil till dem.
SKÖNT !!! Nu ska vi fira fredag med en bra film i soffhörnet.

Önskar alla en härlig vårhelg !