Vi tog en titt till växthuset på förmiddagen, Fredrik ville mäta lite och snickra något att komma upp på taket med när vi ska påbörja rivningen. Och så körde vi hem sista lasset värmeledningsrör.

Grannen Magnus hade hunnit få ner sitt hus i veckan ! Nu ligger vi efter, fast nu blir det lättare för oss att komma åt, på den här sidan i alla fall, på andra sidan finns grannhuset kvar än.
Kolla vilka betongklumpar han måste hacka loss från sina järnbalkar. Tur att inte vårt hus är konstruerat på samma sätt.


Gösta ,som vi köpt huset av, hade fått hem penseér, tror ni jag kunde motstå ?
Det bidde en hel låda små raringar med hem. De flesta småblommiga med doft, kolla det när ni köper, en del doftar inget, men de här doftade ljuuuuvligt !

Hemma igen så svetsade Fredrik klart sin lyftanordning till `Grävis´som han började på häromdagen. Och , japp, den fungerade utmärkt !
Provobjekt blev förflyttning av 4 stycken jordpallar på nästan 1 ton styck.


puttputtputtputtputt…… (låter grävis alltså 🙂
Och jag ägnade eftermiddagen i mitt växthus åt omplantering av en massa småplantor en och en till brätten. Sådde förgrodda rosenvialer också, som legat så länge i vatten att grodden redan kommit ut.
Härinne i huset när solen ligger på så sticker termometern lätt över 20 grader,
nice !!!

Och njöt av mitt nya ögongodis !


Sen blev det att fiberdukssäkra och sätta på frostvakt. Inatt hade det varit – 7 grader och det var nog gränsfall att frostvakten höll kylan ute i växthuset. Nu får det gärna bli lite varmare på nätterna också.
När jag gick in för kvällen var det redan – 3 så det blir nog rejält kallt inatt också.