Råkade bryta av en klockmalvablomma, den fick lite sällskap av några blad av rumsnässla, sankt paulia och cyklamen. Och några små snötörelkvistar.Snötöreln, Euphorbia `Diamond Frost´
börjar så smått få blommor i topparna på två av plantorna som fått stå under lysrör i några veckor.
Nu klipper jag av topparna och sätter i vattenglas så bildas det rötter och man får nya plantor.


I förrgår kom lysrören äntligen på plats i dotterns rum, ja hon bor inte hemma just nu om ni undrar !
Gick igång med omskolning direkt när ny plats erbjöds.


Här har den svarta violen Blackjack, gojibär, sommarviva, kryddsalvia och bollvivor fått varsin kruka och slipper trängas mera.
Hos de här minipenséerna är det alldeles för trångt…men hur tusan ska jag få plats att skola om alla de här ? Nu får det bli mildare ute snart så man kan flytta ut sånt här som tål lite kyla i växthuset.
Avslutar med att visa min fantastiska amaryllis som blommade med två stänglar till jul och nu blommar den tredje stängeln…och en fjärde är på gång !
Bra utdelning på en lök för 50:-.

Idag har jag träffat guldkornen igen
. Vi scrapbookade i vårt album idag. Vi fotograferar när vi är på utflykt och annars när vi gör speciella saker och sen sätter vi in korten i ett album. Jättekul att bläddra i nu när vi hållit på några år.

Veckan till ära hade Helena bakat tekakor i hjärtform, JÄTTEGODA ! Och god kaka också till kaffet. Oj oj vad hon skämmer bort oss ! Tack du goa!