Idag var det en underbart solig dag, hurra ! 🙂
Det gör onekligen en hel del för humöret när solen tittar fram. Och all snön blir så vacker när solen skiner på den. Det glittrar och glimmar lite varstans, härligt !

Tog mig en runda ut och tittade till mina pelargoner och annat i gamla tvättstugan. Där klämmer jag in så mycket jag orkar på hösten. Här måste vi ändå ha värme på eftersom pumpen till vattnet från brunnen står här. Håller ca + 4-5 grader under vintern. I år har jag haft ett lysrör på några timmar under eftermiddagen. Jag brukar inte det, men eftersom vi värmer huset med el så gör det ingen större skillnad på elkostnaden, det blir ju värme av lysrören också.

Här är lilla söta tvättstugan…

Och pelargoner och annat har verkligen tacksamt tagit emot extraljuset, oj vad det blommar härinne ! Vid den här tiden brukar de flesta blad ha trillat av annars, när jag inte haft ljuset på. Till och med citrusbuskarna har fina mörkgröna blad fortfarande.

Den här röda pelargonen var rätt häftig i motljuset med en av kondens blöt ruta i bakgrunden.

Och underbara engelska pelargonen Ingrid har en stor fin knopp på gång.

Här är ena infarten på vår gård, och när man svänger in här….

….så är vår gamla tvättstuga det första man möts av. Där har mannen byggt på ett växthus för många år sedan av gamla fönster. Till höger om stugan ligger mitt köksland och plantskolan.

Jag har haft hjälp av äkta hälften i helgen också, att putta ner snön igen från tunneln. Tack för det !


Och här till sist ett litet vintrigt collage från idag….