Såg just `Så mycket bättre´på TV. Idag var det sångerskan Septembers tur att få sina låtar omgjorda. Tänk, jag har aldrig sett henne förut ! Så stor borta i USA och ändå så lite synlig i svensk media. Men man har ju hört låtarna…om och om igen.

Hon berättade att hon som tonåring skrev i sin dagbok att hon ville bli stor i USA, och det blev hon ju verkligen. Hon hade sålt mer skivor än alla de andra artisterna tillsammans. Än en gång…tankens kraft. Bara önska på !

Ser du stjärnan i det blå?
allt du önskar kan du få
om ditt hjärta har begärt var du har kärt

Stjärnorna har sällsam makt
och när du din önskan sagt,
från en silverstråle klar du får ditt svar

Ödets fe kan vackra gåvor ge
åt alla dem som tror
på himlens stjärnor

Binder du en önskekrans
får du allt vad vackrast fanns
när du möter aftonstjärnans klara glans.


Kanske dags att skriva en önskelista till tomten ?
Att vi får fred på och med jorden……kan han ordna det tro?

Jag önskar mig också en slaghack, för att fixa täckmaterial till mina odlingar.
Mer armeringsnät för slingerväxter, och något snyggt trästativ att få upp dem på…hallå…tomten….kan du prata med mannen !!!
Och ska jag vara riktigt ärlig önskar jag mig en systemkamera…för att komma riktigt nära mina älsklingar…de som växer…i jorden.

Vad önskar du dig av tomten ?

Idag har jag förutom allmän städning också roat mig en stund med en adventsgrupp. Hittade den här grönvita fyllda varianten av Höstglöd hos Mästers i Götene, den tyckte jag var fin. Sen är det en liten Peperomia och en Murgröna och Fönsterlav runtomkring. Den som många felaktigt kallar Vitmossa, men det är en helt annan…som faktiskt är grön. (Vitnar när den är torr).
Plockad i förra veckan inför kranstillverkningen…tur det. Nu ligger det 15 cm snö på backen.
Helst skulle man ju ha hyacinter förstås, blir så sugen när jag ser det hos alla andra. Men då får jag dras med en snörvlande man, han tål dem inte, så det får nog vara i år också.

Önskar alla en fin fortsättning på helgen !

Lisa