Jippii ! När jag kom ut till brevlådan i eftermiddag så låg det ett kuvert med fröer som jag beställt av Irene med den fina bloggen Blomstertips :
http://blomster-tips.blogspot.com

Nu ska jag kolla upp hur de små guldkornen ska sås…
Primula pulverulenta(röd våningsviva), Primula chungensis(gul våningsviva), Primula elatior (Lundviva) , Primula cockburniana, Teucrium hircanicum (Axgamander), Polemonium boreale (Polarblågull Bilbo), Polemonium pauciflorum (gult Blågull), Linaria purpurea (Purpursporre Canon Went), Penstemon serrulatus (Forspenstemon), Potentilla atrosanguinea (Blodfingerört), Lobelia siphilitica (Blå axlobelia), Veronica schmidtiana (Japansk veronika), Mirabilis jalapa (Underblomma, rödrosa).
Underblomman brukar räknas som ettårig men den får knölar som kan övervintras precis som Dahlior.

Några ettåringar åkte med också: Reseda alba (Vitreseda), Ipomoea tricolor (Blomman för dagen Crimson Rambler), Rhodochiton atrosanguineum (Törnrosas kjortel). En bonus fick jag också, blandade färger och sorter av ettårig vallmo, Tack Irene !

Jag drömmer vidare om sommaren…men tog en bild med lite julfärger i alla fall.
Ha en riktigt goo kväll !